torsdag 21 juni 2012

Barnvakt

Jag har både bettfel och ställningsfel på mina tänder, har ett stort överbett (10 mm). Jag ska därför snart sätta in en tandställning och om ett år ska jag operera min käke. Skrämmande men det kommer bli bra när det är klart. Klockan 8.00 i morse hade jag tid på sjukhuset för röntgen av käkarna.


   Wiltons mostrar kom hit för att passa honom under tiden jag var borta. Jag hade planerat att ge mig iväg i god tid, vid halv 8 ungefär. Med andra ord störtade jag iväg på min cykel vid tjugo i. På plats i goood tid (7.59) och räknade med att besöket skulle ta en timme som det stod i papperna jag fått hem. Det var klart på 2 minuter :)


Hemma hade det gått bra, Wilton sov den första stunden och blev överlycklig när bägge mostrarna dök upp när han vaknade :)


Natten till idag var inget vidare, vid 4.15 tog Ola över och hann inte sova mer innan jobbet stackaren. Nu sover han här bredvid mig i soffan och Wilton tar också en eftermiddagstupplur.


Det var riktigt svårt att få Wilton att somna igår kväll också, han klurade ut hur man ställer sig upp i sängen och ville absolut inte ligga ner.
2 kommentarer:

 1. haha varför ligga när man kan stå :D

  SV
  Jaa nu e de bara sååå segt.. Hade gärna sett honom komma nu.. Jag kommer aldrig palla 2 veckor över tiden :(

  WIlton är superfint namn! de har ja också haft på tapeten.. Dock heter en kompisi hund de, så de kändes lite fel :S

  SvaraRadera
 2. Usch, ja, det är urjobbigt när de inte vill sova... Och just det där när de kommer på hur man står upp i sängen =( En av de jobbigaste veckorna - så har det varit för oss iallafall, att det tagit typ en vecka innan de börjat lägga sig fint igen.

  Du tar så superfina bilder! Den där när han står och är helt betagen av sin mobil och pappa bredvid med lite trötta ögon - jättefint.

  SvaraRadera