tisdag 9 oktober 2012

Fina vänner

Wilton blev firad lite i förskott för några dagar sen, av Elin och Martin (bland annat härhär och här hittar ni dem :) ).

De hade bakat en tårta till Wiltons ära som var supergod, och snygg! Titta bara!Wilton åt snöre istället. Det tyckte han visst inte var så gott :P
Han fick även väldigt fina presenter, men dem får ni inte se nu. Så otroligt gulligt gjort, och så fint av dem att tänka såhär: "Vi tänkte först sätta ett ljus på tårtan, men sen tänkte vi att att det allra första födelsedagsljuset borde föräldrarna få bestämma över". Tack så mycket underbara ni!!!

2 kommentarer:

 1. Här kommer receptet på tårtbotten jag använde! Jag bytte ut potatismjölet till att ha bara vanligt vetemjöl, sen dubblade jag mängden vaniljsocker.

  http://sarasdelikatesser.blogspot.se/2011/07/tartbotten-grundrecept.html

  Fyllningens tre lager var vanlig marsansås (pulver blandat med sparsamt med mjölk för att få tjockt), vispgrädde med lite socker i och sista laget var hårt vispad mellangrädde blandat med jordgubbssylt.

  SvaraRadera
 2. Det var så härligt att ha besök av er! Tänk att lille Wille redan snart är ett år!
  Ett tips till er som ännu inte ordnat present till Wilton, eller som bonuspaket. Ge ett paket med presentsnöre innehållande presentsnöre ;D Snöre var.som sagt populärt :D

  SvaraRadera