torsdag 27 september 2012

Fly förbannad

Wilton har precis varit så arg, så arg, så arg. Jag tror faktiskt att han aldrig varit argare i hela sitt liv. Anledningen var att han inte fick en banan. Han skrek, grät, slängde allt som han fick tag på, skulle upp i famnen, ner från famnen, upp i famnen osv, osv. 
Det var ju inte så att jag nekade pojkstackaren en banan. Det var bara det att jag ville ge honom en annan banan. Som inte hade skalet på.

Hu, jag förstår varför föräldrar till barn i trotsåldern är slutkörda! Hoppas jag slipper fler sådana utbrott på ett tag. 

I övrigt har vi haft en trevlig dag med promenader och öppna förskolan. Natten var mindre rolig då han vaknade vid två och vid fyra och det tog en timme att få honom att somna om båda gångerna. Sedan tyckte han att det var dags att gå upp halv sex. Trots att jag var förutseende nog att lägga mig halv nio igår (eftersom detta inte var första natten med uppvaknanden) är jag tröttttttttttttt.
1 kommentar:

  1. ja jag blev förvånad att det blev så bra, trodde han skulle blänga in i kameran med sin blyga blick hehe, oj vad man känner igen dessa utbrott de små kan ha hehe

    SvaraRadera