torsdag 27 september 2012

På allmän begäran: Wiltons önskelista

Det är många som frågar vad Wilton önskar sig på sin första födelsedag (som snart är här, han föddes ju nyss, det är helt knäppt, hur har han hunnit bli ett år, tiden går för fort, osv osv osv...). Det känns girigt att lägga upp en önskelista, men jag vet ju att ni är några stycken som verkligen vill köpa något till honom så här får ni lite inspiration.

Känner man att man inte hittar någon bra present eller helt enkelt inte har lust så köper man ingenting, det viktigaste man kan ge till Wilton är förstås kärlek! :) 

*Kläder, storlek 86

*Ytterkläder till höst och vinter, han har en höstjacka men det är allt. Vad behöver man? Overall, regnställ, skor, stövlar (kan en ettåring gå i stövlar?), fuskpolo, mössa med öronlappar m.m. Storlek 86, skor storlek 21-22 (han har ett par i 21 som är för små och ett par i 22 som är för stora så det beror nog på märke. När vi mätt fötterna har vi kommit fram till storlek 22)

*Giftfria kritor eller dylikt

*Något kul att leka med i badkaret

*Leksaker som passar en ettåring

*Någon frågade om vi (han...) skulle bli glada för förbrukningsvaror, och självklart skulle det vara jätteuppskattat! Blöjor, välling och gröt (märket Semper passar Wiltons mage bäst här men på övrig mat spelar märket ingen roll), våtservetter, babyolja, babytvål osv.


*Någon annan frågade om vi har något emot att få begagnade saker, och det har vi absolut inte! Jag handlar ju själv mycket second hand, så det är lika välkommet som nytt! Förbrukningsvaror får gärna vara oanvända dock ;)  

1 kommentar: