måndag 23 juli 2012

Bröllopet!

Jag har inte hunnit fråga de gifta tu om jag får lov att lägga ut bilder från bröllopet, därför blir det inga sådana nu. Men det kommer förhoppningsvis inom kort, jag vet att ni är en del som är väldigt nyfikna :)

Såhär  såg i alla fall vi ut! Tack underbara svärmor för lån av klänning!Det var helt okej att ha rött på sig utan att det betydde något särskilt på detta bröllop om någon reagerade på det ;)

Bröllopet var så perfekt det kunde bli. I korta drag:

Utomhusvigsel där solen strålade, prästen var jättebra och med en personlig relation till paret vilket lyste igenom vid ceremonin, vännen Carina som sjöng och spelade gitarr lät fantastisk, så även brudens far vid pianot. Brudparets löften till varandra var så fina, och deras KLÄDER! De var så vackra, helt otroligt! När de vandrade från slottet (ja, slottet!) ner mot oss gäster kunde jag inte hålla tillbaka tårarna!

Middagen och festen var underbara och i en riktigt fin lokal!
Brudparet hade själva gjort ett häfte där de mycket humoristiskt beskrev varje gäst, häftet innehöll även lite pyssel och klurigheter.
Många fina tal hölls, med så mycket kärlek, värme och humor. Jag höll även själv ett litet tal, vilket blev helt okej trots lite nervositet.
Toastparet skötte sig verkligen strålande. Det blev en hel del spexande under kvällen, även bruden gjorde ett riktigt proffsigt i det närmaste stand up-nummer (!).
De hade verkligen lyckats med bordsplaceringen, alla verkade ha trevligt!
Maten var mycket god och serveringspersonalen var suverän.
Bröllopstårtan var snygg och väldigt god!

Och slutligen det som nästan imponerade mest på mig, det var fullständigt oväntat...
Paret dansade bröllopsvalsen mycket traditionellt, och de gjorde det mycket bra. När den tog slut börjar plötsligt en helt ny låt spelas och *pow pow pow*, brudparet sätter igång och dansar en grymt häftig, koreograferad dans, totalt synkade! I klänning och frack dessutom. Det går ju inte att beskriva med ord, men det var så häftigt! Efter halva låten rusar Toastmadame, Toastmastern och två gäster in och dansar med, lika synkade dem!

Det perfekta bröllopet och världens vackraste (på in- och utsida) brudpar!
5 kommentarer:

 1. Nyfiken:-) hur beskrevs ni?

  SvaraRadera
 2. Elin Alléus23 juli 2012 10:27

  Åhhh, kära, söta, fina Sanna! TACK för alla fina ord och så glad du gör oss! Det är bara att lägga ut bilder på bloggen om du vill och lägg för all del ut länken på vår bröllopsdans som nu finns på youtube! *skrattar* (Du kan hitta den på facebook)
  KÄRLEK till er båda!!!
  Sannam: Såhär beskrevs Ola och Sanna:

  Sanna Waldo – Medierade tillsammans med brud och brudgum under första året på gymnasiet. Tycker om att prata lika mycket som Bruden och förgyller hennes liv med otaliga skratt, promenader och pratstunder. Förlovad med Ola Bildén och dagligdags tar hon hand om ögonstenen Wilton.

  Ola Bildén – Killen som har koll på Malmös alla gator och som utan problem tar sig dit. Stora bilen i stan, men coola bilen i vardagsrummet och vid tillfälle tar han en runda där. Största delen av icke-arbetstid går förstås dock till sonen Wille och fästmön Sanna Waldo.

  SvaraRadera
 3. Elin Alléus23 juli 2012 10:28

  Också! Så vackra NI var!!! ;D

  SvaraRadera
 4. Kan inte annat än att hålla med hustrun min. Så fina ni var, och tack så jättemycket för att ni kom och förgyllde vår dag och kväll!
  Sanna, jag skickade lite instruktioner till dig och Ola på Facebook, som ni kan använda för att skicka era bilder från bröllopet till oss. Vi tar väldigt gärna emot så många ni bara har :D

  SvaraRadera
 5. Aaah, så fina ni är!! Så roligt att klänningen blev så fin på dig. Ska bli kul att se fler bilder från bröllopet. Kramar

  SvaraRadera